Mama będąca ponownie na diecie bezmlecznej znów poszuje przepisów na ciasta bez jakichkolwiek produktów mlecznych. A kiedy Mama poszkuje przepisu na jakieś przysmaki z pomocą zawsze przychodzi Kwestia Smaku!
Przepyszne ciasto gruszkowo-imbirowe dla malutkich Alergików i Mam malutkich Alergików, jeśli tylko zwykłe masło zastąpimy masłem roślinnym.
och wygląda niesamowicie, czy możesz podać przepis? staram się nie jest nic z produktów mlecznych, nie pic mleka, choć bardzo lubię kawę zbożową z odrobina mleka, a sojowe nie jest wskazane ze względu na fakt wykorzystania w nim soi modyfikowanej genetycznie i z nawozami.
OdpowiedzUsuńCiasto wygląda przepysznie, czy dzieci chętnie jędzą?
z ciast muszę sprawdzić w moje książce którą przywiozłam z Schumacher College, będą przepisy bez mleka.
Oto link do przepisu: http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_wloska/ciasto_gruszkowo_imbirowe/przepis.html
OdpowiedzUsuńCiasto jest naprawdę pyszne i równie słodkie. Nasz starszy Synek je uwielbia!
Wciąż wiesz jestem poza domem gdzie mam książkę z przepisami które mogą Cie interesować, ale pamiętam o Was.
OdpowiedzUsuńWszystkiego dobrego, dziękuję za link do przepisu
Pozdrowienia!
Czekamy cierpliwie :-)
OdpowiedzUsuń